Szórakozás

Damu-áldozatokat toboroz Hajdú Péter

A műsorvezető jogi úton akar elégtételt venni a színészen, aki állítása szerint exkluzív szerződést kötött a csatornával, csütörtökön mégis a Fókusznak adott interjút.

Damu Roland egy nappal a rá kiszabott büntetés után, kedden volt ügyvédjével, Mohácsi Ferenccel az oldalán érkezett a TV2-be, hogy a Frizbiben elmesélje a saját verzióját a történtekről. Hajdú, a műsor producere azt állítja, nem kevés pénzt fizettek az első fokon többek között nemi erőszakért letöltendő börtönbüntetésre ítélt volt sorozatsztárnak az exkluzív interjúért. A show-man éppen ezért megdöbbenve tapasztalta csütörtök este, hogy Damu immár új jogi képviselőjével, a Stohlt is védő Ruttner Györggyel a konkurens csatorna, az RTL Klub Fókusz című műsorában mesél életének legkritikusabb időszakáról – megszegve ezzel a TV2-vel kötött szerződést.

Hajdú a Mokka pénteki adásában elmondta, nem hagyja annyiban a dolgot és beperli Damu Rolandot, aki egyébként nemsokkal a felvétel után SMS-ben azt írta a műsorvezetőnek, hogy ügyvédje, a Stohl-üggyel is rendszeresen az RTL Klubon szereplő Ruttner György tehet az egészről. A jogi képviselő később szintén küldött egy üzenetet Hajdúnak, ő azonban azt állítja, Damu találta ki, hogy nyilatkozni akar a Fókusznak. Így ügyvéd és védence – alig pár napra rá, hogy megszáradt a festék a megbízási szerződésükön – most egymásra mutogat, ami valljuk be, nem túl szerencsés helyzet egy nemi erőszak miatt első fokon hat év letöltendő börtönbüntetésre ítélt, de felmentésért harcoló vádlott esetében…

Hajdú “elegáns” zárásként egy felhívást is intézett a nézőkhöz:

“Én azt szeretném, hogy segítsük az igazságszolgáltatást, és hogyha van olyan hölgy, akit Damu Roland megvert, az jelentkezzen nálunk és mondja el az esetet” – üzente a kamerákon keresztül a producer.

“Bosszúálló” Hajdú kirohanása 02:55-től:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik