Szórakozás

Kiszel még mindig a Károly-sztorival haknizik

A naptárkirálynő végleg lezárta kapcsolatát csalfa kedvesével, aki a másfél év alatt négyszer bukott le.

Kiszel Tünde sokáig nem akart beszélni az őt ért támadásokról és a csalódásról, de most úgy érzi, túl van a nehezén. Itt az idő, hogy újraépítse az életét. Szakítása óta már másodszorra beszél kapcsolatának végéről az RTL Klubnak, és csak úgy, mint korábban a Fókuszban, kedden a Reggeliben is ugyanazokat hajtogatta: nagyot csalódott volt párjában, a történtek rendkívül megviselték, még Mallorcán is a sebeit nyalogatta, pedig ő mindvégig hűséges volt Károlyhoz.

„Fáj a csalódás, úgyhogy nem vagyok még túl rajta. Nagyon szép másfél évet töltöttünk együtt. Boldogok voltunk, legalábbis én úgy éreztem, bíztam benne, hittem benne, hűséges voltam végig hozzá, nagyon szép, romantikus volt a kapcsolatunk, úgyhogy én csak a szépre, jóra emlékezem” – mondta el újra véget ért love story-jának történetét Tünci.

Június végén robbant a bomba, miszerint Tünci lovagját egy ismeretlen nővel látták együtt kézenfogva. Károly akkor azt mondta, csupán egyik ismerősével beszélgetett a bevásárlóközpontban.

“Nem szeretnék semmi rosszat mondani, hiszen nagyon szép emlék számomra, és szeretném ezt a szívemben megőrizni, és csak a szépre emlékezni, és ami fáj, azt kitörölni a szívemből. Sajnos csalódtam benne, és a bizalmam megrendült, és úgy gondoltam, hogy akkor lezárom ezt a kapcsolatot” – hajtogatta rendületlenül óriási mosollyal az arcán Kiszel, aki azt is elárulta, Károly már nem először bukott le.

„Több alkalommal lebukott: bevásárlóközpontban, koncerten. (…) Beszéltek ismerősök, barátok, sőt, egy rokonom, egy olyan rokonom is látta, akiben megbízom és ő is mondta, hogy kézenfogva látta azzal a nővel, és akkor figyelmeztettem is, hogy vigyázzon, mert le fogják fotózni (…) de én még akkor is hittem neki és bíztam benne, de sajnos miután ez több alkalommal előfordult, így már nem tudok” – zárta a szakítás okainak felsorolását a naptárhősnő.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik