Szórakozás

Kiszel Tünde megtörte a csendet

Sokáig nem akart beszélni az őt ért támadásokról, de most úgy érzi, túl van a nehezén. Itt az idő, hogy újraépítse az életét.

Kiszel Tünde megtöri a hallgatást. Szakítása óta most beszél először kapcsolatának végéről. Nagyot csalódott volt párjában, Károlyban és azokban az emberekben, akik őt meghurcolták. A történtek annyira megviselték, hogy a családi nyaraláson menetredszerűen megjelenő hódolókat is távol tartotta magától.

“Mallorcán rá sem tudtam nézni egy férfire sem, hiszen lelkibeteg voltam és a sebeimet nyalogattam” – mondta a naptárdíva a Fókusz péntek esti adásában, ahol természetesen a nyaralásról készült házi videó is bemutatásra került.

Június végén robbant a bomba, miszerint Tünci lovagját egy ismeretlen nővel látták együtt kézenfogva. Károly akkor azt mondta, csupán egyik ismerősével beszélgetett a bevásárlóközpontban.

“Nem vagyok még túl a szakításon, Károlyt nagyon szerettem. Másfél évig tartott a kapcsolatunk és végig hűséges voltam hozzá. Nagyon sok érzelmet adtam ebbe a kapcsolatba és nagyon megviselt lelkileg. (…) Sajnos a bizalmam megrendült, és én csak a szépre emlékezem. Szép volt, jó volt ez a másfél év, ennyi volt. Én ezt most lezártam, a szívem még fáj, tehát még ha rá gondolok, még megdobban a szívem, de jobb ez így” – vallott könnyeivel küzdve a naptárhősnő.

Tündének azonban nincs ideje a szomorkodásra, elhatározta ugyanis, hogy azokkal szemben, akik valótlanságot állítanak róla, pert indít. Az elsőt – egy napilap ellen – nemrég meg is nyerte, az újságot 3 millió nem vagyoni kártérítés megfizetésére kötelezte a Fővárosi Bíróság. Most egy újabb tárgyalásra készül, de nem ülhet nyugton Flur Tomi sem, aki szalonképtelen stílusban mondta el véleményét Tündéről egy évekkel ezelőtti videóban.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik