Szórakozás

VV5: Stohl biztosan nem tér vissza

Már a nyár végén kezdetét veszi a népszerű valóságshow ötödik szériája. Sebestyén Balázs és Lilu marad, Stohllal azonban továbbra sem számolnak.

Mint arról korábban beszámoltunk, lezárult a jelentkezés a ValóVilág következő szériájára, így augusztusban elindul a VV5. Valamivel több, mint 38 ezren akarják megméretni magukat a beszavazó show-kon.

A ValóVilág Villába beköltözni akarók magas száma és a műsor tavaly novemberben indult és idén májusban véget ért 4. szériájának hatalmas nézettségi sikere is indokolja, hogy az RTL Klub már az őszi televíziós szezon legelején, augusztus végén elindítja a ValóVilág 5-öt – írta korábban közleményében a csatorna.

Dobsi Adrienn, a ValóVilág sajtósa a Hír24 megkeresésére elárulta, nem terveznek műsorvezető-váltást, marad Lilu és Sebestyén Balázs; és bár elnapolták Stohl András perét szeptember hatodikára, a csatorna továbbra sem számol a műsorvezetővel, hiszen korábban ő maga mondta, hogy amíg nem zárul le a per, nem vállal televíziós szereplést.

A Villa is marad a régi, megszokott helyén, de a csatorna azt ígéri, rengeteg meglepetéssel és újdonsággal szolgálnak majd a nézőknek, erről azonban egyelőre még nem akartak részleteket elárulni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik