Szórakozás

Saját embereivel töltötte meg a Villát az RTL?

A ValóVilág szereplőinek többsége már korábban is feltűnt a csatorna egyéb műsoraiban.

A Velvet hívta fel a figyelmünket arra a véletlen (?) egybeesésre, hogy a valóságshow beszavazott hősei között bizony alig akad olyan, akinek idegen a kamera.

Mint arról korábban beszámoltunk, Jerzy, aki soron kívül került be a Villába tizenkettedik lakóként, korábban chippendale táncosként dolgozott, pár napja pedig az is kiderült, hogy egy melegpornós oldalon pucér képek jelentek meg róla. A jóképű fiú testének minden apró és kevésbé apró részletét megmutatja.

A Velvet megkeresésére a fiatal táncost foglalkoztató BelAmi ügynökség elárulta, a szépfiú csak szóló munkát, fotózást vállalt.

A portál információi szerint a „Dokik” kategóriájából győztesként kikerült László szintén feltűnt már a képernyőn, a Cool Tv-n futó A pokol hete című valóságshow-ban képezte ki Bárdosi Sándorékat Izraelben.

A Villa testvérpárjának fiú tagja, a tánctanár Béci szintén az RTL Klubhoz közeli Cool Tv-n mutatkozott be először, Youn G néven rappelt egy fiúbandában. Huga, Gigi pedig az egyik Erotika Parádén szórakoztatta a közönséget, valamint állítólag Győzikével is egész közeli kapcsolatba került.

A ValóVilág vagánya, a 32 éves dublőr, Olivér a Megawatt című zenei műsorban szerepelt a Viva TV-n, valamint Angelina Jolie első rendezésében az egyik szerb katona dublőrét alakította.

VV Éva sem véletlenül került a „Törtetők” kategóriába, a rendezvényszervező lány több valóságshow-válogatáson is részt vett már, a Viasat3 Bár 2.0 című műsorában pedig ki is próbálhatta magát. Korábban egyébként a pletykák szerint Havas Henrik irodájában dolgozott titkárnőként.

A Rosszkislány Anikóval az RTL-en futó A királynő című műsorban találkozhattunk 2009-ben, állatimádó színésznőként mutatták be a szépséget, a Villába azonban már műkörmösként került.

A legújabb lakó, a sztriptíztáncosnőként dolgozó Zsuzsi 2006-ban a Playmate-választáson, míg idén a Miss Gogo Hungary versenyen ért el második helyezést – emlékeztetett a Velvet.

Információink szerint a nagy sikerű vetélkedő, a Széf egyik korábbi játékosát is megkeresték a valóságshow készítői, hogy mivel szimpatikusnak találták a műsorban, szeretnék, ha megmérettetné magát a „Dokik” között. Az illető végül nem szerepelt a beszavazóshow-ban.

AJÁNLOTT LINKEK:

A Szépfiú Jerzy pornográf fotókon szerepel (Velvet)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik