Szórakozás

VV Éva rúdon tekergett az Erotika Kiállításon

A Törtető dührohamot kapott, miután alakítását kinevette a közönség.

Éva két évvel ezelőtt lépett fel az Erotika Kiállításon: a rendezvény szépségversenyére jelentkezett, ahol egy táncos-zenés produkcióval is bizonyítania kellett, hogy megérdemli a koronát – írja a Bors című napilap. A Törtető profik között próbált helytállni, kihívói ugyanis szinte mind gyakorlott erotikus munkások voltak, így nem meglepő, hogy míg ő esetlenül botladozott, a többiek rafinált mozdulatokkal vonaglottak a színpadon.

Egy helyszínen dolgozó fotós a lapnak elárulta, Éva a lábát és a haját dobálva próbált meg végigvonulni, azt hitte, lehengerlően hatásos, még a zene és a ritmus sem zavarta. A legnagyobb derültséget a közönség körében a színpadon felállított rúdon nyújtott alakítása váltotta ki, hangos kacaj lett a vége. Évából ekkor a már jól ismert hisztis énje tört elő: szitkozódott, kiabált és sírt, mindenkit hibáztatott. Végül hirtelen és észrevétlenül eltűnt a rendezvényről – emlékezett vissza a kínos esetre a fotós.

A Villa vadmacskájának múltjából egyre több érdekes részlet lát napvilágot. Legutóbb egy erotikától túlfűtött (kamu?) kép került fel a világhálóra, amin a Törtető anyaszült meztelenül pózol, miközben kezével kényezteti magát.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág: kiröhögték Éva rúdtáncát az Erotika Kiállításon – fotó (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik