Szórakozás

VV Éva: az a lényeg, hogy bekerüljek a döntőbe

Elrajtolt a dzsungelhét a Villában. A két jó barát a zord körülmények ellenére is csak a további esélyek latolgatásával foglalkozik.

A valóságshow-hősök nem nagy lelkesedéssel fogadták a dzsungelhét hírét. Alekosz legjobban az ingeit és a nyakkendőit sajnálta, Jerzy pedig kissé érthetetlen módon a cápákkal és krokodilokkal való találkozástól félt a legjobban a Villa falain belül. A versenyzők az ételek hiányától is nagyon megijedtek, a levél felolvasása után szinte egy emberként kezdtek el enni.

KÉPREGÉNY

A frissen berendezett udvar első benyomásra nagyon tetszett a dzsungellakóknak: a sok növény és a névre szóló pólók, de amikor először szembesültek azzal, hogy a vihar elől már nem lehet bemenekülni a Villa nyújtotta luxusba, akkor már lehervadt az arcukról a mosoly.

Az első nap jutalomjátékában, Anikó, Éva és Alekosz baromfikat kergettek, amelyek szárnyai alatt kulcsokat találtak. A tíz kulcsból hetet sikerült megszerezniük, de azok közül egyik sem nyitotta az ételeket rejtő ládát, így az első próbálkozás után még mindig csak rizsük, és szárazbabuk volt a játékosoknak.

A nézők az első bátorságpróbára Évát küldték, a Villa Törtetőjének megrázó élményt okoztak a csótányok, amikkel találkozott, viszont meglepően könnyen viselte a békák, kígyók, patkányok és angolnák közelségét. Évának minden félelmét legyőzve végül az összes korongot sikerült megszereznie, így mind a hat Villalakó kaphatott egy-egy csirkecombot vacsorára.


Nem várt sokáig a további esélyek latolgatásával a két jó barát. Éva és Alekosz arról tanakodott hosszasan, hogy mivel járnának jobban, ha Bécire vagy ha Lacira raknák jeleiket a következő kiválasztáson. Végül – hogy megóvják a Törtetőt egy későbbi Béci-párbajtól – a Rácz fiú mellett döntöttek. “Az a lényeg, hogy a mind a kettőnknek be kell kerülnie a döntőbe. A lila kendő után ez a második célom” – sulykolta az Okostojás fejébe a Villa vadmacskája.


AJÁNLOTT LINK:

ELRAJTOLT A DZSUNGELHÉT (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik