Szórakozás

Gigiék megvétózzák a párbaj eredményét?

A Villa amazonjának édesapja nem tartja igazságosnak, hogy a csatorna pont a lánya megmérettetésén fedte fel a fantomképeket.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, hatalmas vita alakult ki a közösségi oldalakon azután, hogy a ValóVilág szerkesztői úgy döntöttek: a VV4 történetében először arccal együtt megmutatják a párbaj éppen aktuális állását. VV Gigi ekkor egyébként még 10 százalékkal vezetett riválisa előtt, de a műsor végére Éva szavazói megfordították az eredményt, így, ha csak egy hajszállal is, a valóságshow törtetője jutott vissza a Villába.

A táncoslány édesapja szerint kizárt, hogy 15 perccel a párbaj vége előtt ekkorát változzon az SMS-szavazatok aránya. Azt is furcsának találja, hogy bár eddig még egyetlen megmérettetés alkalmával sem fedték fel a szerkesztők a fantomképeket a negyedik széria során, vasárnap mégis úgy döntöttek, megmutatják a százalékokat a versenyzők arcképével együtt. „Meg fogjuk vétózni az eredményt, mert ezt nem tartjuk igazságosnak” – nyilatkozta az Új Ásznak a párbaj után a Rácz apuka, akinek álláspontjával felesége, Ildikó is egyetért.

Gigi örül annak, hogy elhagyta a Villát, azonban szüleihez hasonlóan úgy gondolja, ha a készítők nem változtatnak a jól megszokott meneten, akkor nem valószínű, hogy Éva ment volna vissza.

A Hír24 megkeresésére az RTL Klub korábban azt közölte: a szoros állás miatt döntöttek úgy, hogy megfordítják a képeket, és még „egy utolsó lökést adnak” a nézőknek, hogy bebiztosítsák kedvencük helyét a Villában. Ez nem ellenkezik a szabályokkal, és a jövőben is előfordulhat hasonló helyzet. Ezzel a döntéssel egyenlő esélyt adtak mindkét játékosnak és az őket támogató nézőknek – magyarázta vasárnapi húzását a csatorna közleményében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik