Szórakozás

Kamu szexfotókkal akarják lejáratni VV Évát?

Gigi után a Törtetőről is kiderült a meztelen igazság?

Alig telt el pár nap a nagy botrányt kavart Éva-Gigi párbaj óta, a világhálót máris ellepte egy a Törtetőről készült pikáns fotó. A képen a Villa vadmacskája anyaszült meztelenül pózol, és kezével kényezteti magát. A kép valódiságát illetően megoszlanak a vélemények, egyesek csupán egy lejárató kampány részeként értelmezik és biztosra veszik, hogy egy montázzsal van dolgunk. Annyi bizonyos, hogy az erotikától túlfűtött fotó valóban nagyon rossz minőségű, és a Törtető fejtartása és arca is egészen szokatlan, ami újabb gyanúra adhat okot. Az Éva-rajongók szerint egy rosszindulatú tréfáról van szó, egyesek így akarják elhitetni, hogy nem csak Giginek, a szőke rendezvényszervezőnek is van egy másik, sötét oldala.

Az igazsághoz azonban az is hozzá tartozik, hogy Évát eddig sem egy visszafogott, szűzies lányként ismerhettük meg: “Édes, tüzes és szexi” – ezekkel a jelzőkkel illette magát azon a videón, amit önmagáról készített népszerűsítése érdekében még a Villába való beköltözése előtt. A felvételen – amit azóta már töröltek a videómegosztó oldalakról – pikáns, szexis pózban mosolyog a kamerának. A Törtető a Viasat3 Bar 2.0 valóságshow-jában sem fogta vissza magát, három évvel ezelőtti bemutatkozó kisfilmjében igazi vadmacskaként aposztrofálta magát, aki imád pasizni, és akiért a férfiak is megőrülnek. Nemrég pedig VV Laci azzal fenyegette meg a villalakót, hogy ha egyszer arra kerül a sor, mindent kitereget a lány sötét múltjáról.


Hogy a nemrég előkerült erotikus kép csupán a photoshop szüleménye, vagy valóban Éva meztelen valósága, azt az olvasók véleményére bízzuk, az itt megtalálható kép alapján dönthetnek… (Vigyázat! 18+-os fotó)

AJÁNLOTT LINK:

Meztelen igazság Való Világ Éva és Gigi előéletéből (Online Celeb Magazin)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik