Szórakozás

Újabb átverés a ValóVilágban?

Mégsem valóság a valóságshow? Megrendezett és utasítások alapján összevágott műsorral kábítják a nézőket?

Az egyik internetes portál hívta fel a figyelmünket az alábbi videóra, amin az látszik, hogy a Szépfiú, Jerzy egy jeleneten belül két különböző nadrágot visel, annak azonban nyoma sincs, hogy átöltözött volna. Hogyan is tehette volna, hiszen mindösszesen 50 másodpercről van szó.

Míg az “Úgy váltogatja, mint Jerzy a valóvilágba! ” című felvétel elején egy terepmintás alsóban kérleli Alekoszt, hogy keljen fel és segítsen nekik meglepni a villalányokat nőnap alkalmából, pár másodperccel később már egy szürke nadrágban magyaráz az Okostojásnak. A felvételt alaposan megvágták a készítők, hiszen Gigi szíve választottja kétszer is ruhát cserélt.

Nem ez az első eset, hogy felmerül a gyanú, a valóságshow egy előre megrendezett forgatókönyv szerint, utasítások alapján zajlik. Gigi és Jerzy kettesben töltött romantikus éjszakáját is többször fel kellett venni, ezt maga a táncos lány árulta el villatársainak visszaérve a luxusbörtönbe. A leleplező videónak természetesen azonnal óriási sikere lett a világhálón.

AJÁNLOTT LINK:

Újabb Csalás! Most aztán tényleg mérgesek vagyunk

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik