Szórakozás

Szexbomba várja a Villánál Alekoszt

Hajni már alig várja, hogy kezelésbe vegye az ő szexkiborgját. Nem titkolja, amint kijön az Okostojás, azonnal lecsap rá.

Mint arról korábban beszámoltunk, bár Alekosz még ki sem jött a Villából, máris egy másik valóságshow-ban játszik majd főszerepet az RTL Klub képernyőjén. A csatorna nemsokára új műsort indít, és barátnőt vagy menyasszonyt keres a görög csődörnek. A Szerelem a legfölsőbb szinteken című valóságshow-ba hétfőtől várják azoknak a 19 és 60 év közötti hölgyeknek a jelentkezését, akiknek mindig, minden körülmények között bejön az Okostojás.

KÉPREGÉNY

Bár a válogatás az egykori villalakó, Olivér vezényletével még csak ma vette kezdetét, egy nyíregyházi rendezvényszervező modell már most leszögezte: Alekosz senki másé nem lehet, csak az övé, de ha mégsem ő győzne a lánykereső show végén, a görög harcos testét akkor is megkaparintja – írja a Bors.

Szemők Hajni saját bevallása szerint mindig eléri azt, amit szeretne, óriási kisugárzása van, így mindenkire hatással van. A napilapnak elárulta, kész forgatókönyve van Alekosz fogadására, miután kiszabadul a Villából, nem titkolja: azonnal lecsap majd rá, és megmutatja neki, milyen is egy igazi nő.

A lány tervei szerint huszonnégy óra leforgása alatt turbó fokozatra kapcsolja a jelenleg használaton kívüli szexmasinát.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág: kiéhezett szexbomba feni a fogát Alekoszra (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik