Szórakozás

Paraszt buli és hatalmas veszekedés a Villában

Népviseletbe öltözve ünnepeltek szombat éjjel a Villalakók; Évának azonban nem volt felhőtlen a boldogsága.

Minden idők legsikeresebb adománygyűjtését zárta szombaton az RTL Klub: több mint 177 millió forint gyűlt össze. Ebből az összegből 8852 családnak, azaz több mint 35 ezer rászorulónak segítettek az adakozókedvűek. Természetesen számos egyéb felajánlás is érkezett, többen bútorokkal és háztartási gépekkel segítenék a rászorulók életét.

KÉPREGÉNY

A jótékonysági gálán a Villalakók is felléptek, így tehát a szombati nap a felkészülés jegyében telt. A nagysikerű Villaslágerekhez koreográfiát tanultak, tanáruknak Bécit választották, aki nagyon komolyan vette a feladatát. A kemény munka este meghozta gyümölcsét, a luxusbörtön lakói óriási sikert arattak.

A folytatásban Alekoszék újabb izgalmas feladattal találták szembe magukat: testszépségversenyt kellett rendezniük, vagyis mindenki lefotóztathatta a többiekkel azt a részt, mellyel a legelégedettebb saját magán. Az elkészült képek alapján a Villalakók pontozták egymás testrészeit, de ennek az ártatlan játéknak is rossz vége lett. Alekosz ugyanis lehúzta Évát, ebből pedig óriási balhé lett kettőjük között.

A Törtető elérkezettnek látta az időt, hogy végre tisztázza sérelmeit Anikóval is. Le is ültek, hogy elmondják, mit gondolnak egymásról, de Évát még ezután is tovább mardosta a féltékenység. Így aztán elhatározta, hogy kiszedi Alekoszból, hogy a Villa Okostojása vajon őt vagy Anikót szereti-e jobban. Alekosz nem adta könnyen magát, végül mégis Éva mellett döntött.

A sikeres pénzgyűjtést és közös fellépésüket a Villán kívül egy igazi paraszt bállal ünnepelték meg a játékosok. Népviseletben, terülj-terülj asztalkám és muzsikaszó mellett buliztak.

AJÁNLOTT LINK:

JÓTÉKONYKODÁSBÓL ÖTÖSRE VIZSGÁZOTT AZ ORSZÁG! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik