Szórakozás

Lindsay Lohan újabb pofont kapott

Új botrány látszik formálódni Lindsay Lohan körül: a sztár állítólag naponta fogyaszt alkoholt, holott ez neki elvileg tilos.

A dolog azért is érdekes, mert az erre vonatkozó pletykák rögtön azután ütötték föl a fejüket, hogy a Lohant lopással vádló ékszerész minden szavahihetőségét elvesztette az amerikai közvélemény szemében – azaz nagyon úgy tűnik, hogy valaki szeretné kiegyenlíteni az esélyeket, és az alkohol- és drogproblémákkal küzdő Lohannek is adni egy jobbegyenest.

A sztori szerint Lindsay teljesen rákapott az erjesztéssel készített Kombucha teára, ami 0,5 százalékos alkoholtartalommal bír. És míg önmagában ez a hír csak azt jelentené, hogy a színésznő ismét remekül ámítja közönségét és önmagát, a Lohan elleni vádak fényében már egyáltalán nem olyan könnyed a szituáció. A sztárnak ugyanis a szabadlábra helyezésekor megmondták, a 2011 augusztusáig tartó próbaideje alatt tilos alkoholt fogyasztania – és tekintve, hogy az állítólagos nyaklánclopás mellett azt is vizsgálják, hogy vajon Lohan megsértette-e a próbaidő feltételeit, ez a tea-dolog egyáltalán nem jött jókor.

A sztár következő bírósági időpontja jövő héten esedékes, addig kell eldöntenie, hogy el akarja-e fogadni az ügyész által kínált vádalkut. Noha a megállapodás tartalma hivatalosan nem ismert, a bennfentesek szerint a lopás beismeréséért a színésznő 60-90 nap börtönbüntetésre számíthat – tagadás és pervesztés esetén azonban évekre.

AJÁNLOTT LINKEK:

Lindsay megint a próbaidejével játszik – angolul (Daily Mail Online)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik