Szórakozás

Tolvai Renáta nyerte a Megasztárt

Tóth Vera, Molnár Ferenc Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor után Tolvai Renátát választották az év hangjának.

Pénteken befejeződött a TV2 Megasztár című tehetségkutatójának ötödik szériája. Tolvai Reni és Kökény Attila négy-négy számmal lépett színpadra, de ott volt az összes döntős, valamint a korábbi szériák szereplői is.

Bár a zsűri az utolsó élő adásban nem volt döntéshozó szerepben, minden előadás után elmondta a véleményét.

A sikerprodukció Robbie Williams „Let Me Entertain You” című számával indult, méghozzá a 10 döntős és a két finalista előadásában. Ekkor még az énekesek fej-fej mellett haladtak, az első fantomkép alatt 51, míg a második alatt 49 százalék szerepelt.

A versenyt Tolvai Renáta kezdte Christina Aguilera „Hurt” című számával, amivel a zsűri összes tagját levette a lábáról, mind a négy ítész szuperlatívuszokban beszélt az előadásról.

Kökény Attila azonban nem ijedt meg a magasra tett léctől, Zámbó Jimmy „Még nem veszíthetek” című dalát választotta kezdő produkciójának.

Az első kör után már meg is fordult az állás, a százalékok maradtak, de helyet cseréltek a fantomképek alatt.

Tolvai Reni, Kökény Attila és a korábbi győztesek mellett a döntők döntőjében egyéb ismerősök is feltűntek, többek között Sugera Bugera vagy Bikicsunáj, azaz a legrosszabbak legjobbjai, a casting-sztárok.

A folytatásban a finalisták kedvenc, korábban már elénekelt dalukkal léptek színpadra: előbb Renáta Karády Katalin „Mindig az a perc a legszebb perc”-ével, majd Attila Cserháti Zsuzsa „Kicsi gyere velem rózsát szedni” című szerzeményével.

Pénteken a korábban kiesett versenyzők is visszatértek. A döntős lányok a Megasztár 4 nyertesével, Király Viktorral kiegészülve Gnarls Barkley „Crazy” című számával rukkoltak elő, míg a megasrácok a harmadik széria legjobb énekesnőjével, Rúzsa Magdival az AC/DC „You Shook Me All Night Long” című dalát adták elő.

A párbaj második felében, a duettek produkciójában Tolvai Reni és 2005 hangja, Molnár Ferenc Caramel Michael Jackson „The Way You Make Me Feel”-jét választotta, Kökény Seres Dezső „Szomorú vasárnap” című számát dalolta el az első Mega-győztessel, Tóth Verával.

A Megasztár történetében először az egyik zsűritag, Mester Tamás is színpadra lépett vadonatúj rockdalával. Ekkor, alig több mint egy órával a döntő vége előtt mindössze két százalék választotta el a versenyzőket, a nagyváradi lány 51 százalékon, míg a háromgyermekes énekes 49 százalékon állt.

Az este egyik meglepetése a négy széria sztárjainak előadása volt, akik egy Presser Gábor által összeállított válogatással szórakoztatták a közönséget.

A világ talán egyik legnehezebben énekelhető dalában is összecsapott a két finalista. Tolvai Renáta és Kökény Attila Lara Fabian “Caruso”-jával tették fel eddigi erőfeszítéseikre a koronát, és már csak Tilla végszavát kellett megvárni, miszerint a szavazásnak vége. Az utolsó bemutatott állás szerint 50-50 százalék volt az arány közöttük.

Az eredményhirdetés után Tolvai Renáta lehetett teljes mértékben elégedett, hiszen az arany mikrofon mellé többek között hazaviheti a Hyunday márkájú nyereményautót, egy évig luxuslakásban lakhat, és saját szólólemezt készíthet.

A Megasztár 5 győztese, ezzel együtt az Év Hangja 2010-ben: Tolvai Renáta!

AJÁNLOTT LINKEK:

Tolvai Renáta a 2010-es Év Hangja (TV2.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik