Pályán kívül

A nagyképűnek tartott Cristiano Ronaldo nem felejtette el honnan jött

Cristiano Ronaldót sokszor éri az a kritika, hogy nagyképű. A pályán mutatott viselkedése sokakban nemtetszést vált ki, annak ellenére, hogy a tudását senki sem kérdőjelezi meg. Ehhez képest több nagyon szimpatikus húzása is volt a Manchesterbe visszatérő portugálnak. Először a BL-meccs elején pályára rohanó rajongójával volt nagyon rendes, majd a találkozó végén beszaladó drukkerek egyikével még szelfizett is.

Ronaldo nagyon jó fej volt a berohanó rajongóival
Bár a biztonságiak elkapták őket, tett róla, hogy kellemes emlékkel távozzanak az Old Traffordról.

Emellett azt sem felejtette el, hogy kinek köszönheti fantasztikus pályafutását. Az Angliában világsztárrá emelkedő Ronaldo ugyanis meglátogatta a májusban agyvérzést kapó Sir Alex Fergusont. Az utóbbi hónapokban egyre jobb állapotban lévő skót menedzser hozta el ugyanis a Sportingtól Ronaldót és elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy a portugál az a futballista lett, akit ma ismerünk. A látogatásról egy kép is készült, a United híveinek legnagyobb örömére:

Remek edző, de elsősorban csodálatos ember. Annyi mindent tanultam tőle a pályán és azon kívül is. Nagyszerű érzés látni, hogy jó bőrben vagy főnök!

– írta Twitter-oldalán a Juventus támadója.

Cristiano Ronaldónak nagy felüdülés lehet a sok szeretet, amit Angliában kapott, az utóbbi időkben ugyanis minden akörül forgott, hogy Kathryn Mayorga azzal vádolja, hogy nemi erőszakot követett el ellene a labdarúgó 2009-ben. Azóta egy másik nő is jelentkezett a korábbi modell ügyvédjénél. A témával ebben a cikkben foglalkoztunk bővebben:

Ronaldo-ügy: ledől a legnagyobb bálvány?
Elképesztő részletek derülnek ki a portugál klasszis állítólagos 2009-es nemierőszak-ügyéből. Ha igazak a vádak, nagy bajban van CR7.

Nyitókép: Michael Regan/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik