Pályán kívül

2 milliárd a tét Hosszú Katinka új perében

A hot! magazin azt írja, a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságon kezdetét vette az a válóper, amely a következő év(ek)ben egészen biztosan feszültséget okoz a háromszoros olimpiai bajnok életében. Az idén januárban beadott, majd az újrapróbálkozás miatt felfüggesztett válókereset, és a Shane Tusuppal történt ezt követő végleges szakítás után szeptemberben újraindított per maratoni hosszúnak ígérkezik, lévén

  • a felek nem beszélnek egymással,
  • az amerikai edző pedig a per miatt sem utazott Magyarországra.

A Iron Corporation Kft. nevű cég vagyonát, értékét nagyjából két milliárd forintra becsülik, míg a másik cég, az Iron Aquatics úszóklub lényegét tekintve értéktelen, mivel Katinka új egyesületet alapított, az Iron Swimet és azt „tusuptalanította”, mivel oda vitte a versenyzőit, illetve a tanfolyamokat.

A lap Hosszú egyik barátjára hivatkozva azt írja, Shane azért távolról küzd, mint a gepárd, nem hagyja veszni a vagyont, él jogaival, ezért két ügyvédet, egy magyart és egy amerikait is felfogadott, azért, hogy egy 50-50 százalékos vagyonmegosztás helyett több jusson neki, a lehető legjobban kiforgassa Katinkát vagyonából.

Shane-nel ellentétben Katinkának jelen kell lenni a tárgyalásokon. A lap elérte telefonon Hosszú Katinka édesapját, aki elárulta, az egész család számára rendkívül nehéz időszak elé néznek, természetesen a szülők mindenben támogatják lányukat. , ami erősen arra utal, hogy a békés öt­ven-ötven százalékos részesedés helyett a válófélben lévő férj nagyobb összeget akar kisajtolni magának. Shane egyébként személyesen szinte biztosan nem jelenik meg a tárgyalásokon.

Az úszóklub kommunikációs igazgatója, Kiss Kinga a Bors kérdésére a Katinka magánéletét érintő kérdésekre nem kívánt reagálni, de azt megerősítette, hogy a válóper elkezdődött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik