Pályán kívül

Hosszú Katinka több éves per elé néz

Súlyos teherrel nehezített olimpiai felkészülés vár háromszoros olimpiai bajnoknőnkre.

Lapinformáció szerint háromszoros olimpiai bajnoknőnk újraindította a leállított válóperét. A blikk.hu úgy értesült, Hosszú Katinka és Shane Tusup immáron hivatalosan is szeretné végleg felbontani a házasságukat, ami azt jelenti, tényleg vége a korábbi álompár kapcsolatának.

A bulvárlapnak a házaspár közeli ismerőse árulta el, úgy tudja, Katinka kérelmezte, hogy folytassák a februárban elkezdett, majd nem sokkal később felfüggesztett eljárást. Ennek érdekében a per újraindítását kérelmező iratokat ügyvédjével nemrégiben beküldték a bíróságra.

A lap szakértője úgy látja, mivel nemcsak szimpla válásról van szó, hanem a mintegy egymilliárdos vagyon, céghálózat felosztását is érinti a per, akár három évig is elhúzódhat a bontófolyamat.

A pár kapcsolata azt követően romlott meg, hogy Shane Tusup vádja szerint Katinka megcsalta őt edzőpartnerével, Dudás Dániellel.

Kicsoda Dudás Dániel, akivel állítólag félrelépett Hosszú Katinka?
Bemutatjuk minden probléma forrását, a harmadik felet.

Ehhez képest az uszodai pletykát arról szólnak, hogy épp fordítva történt a dolog, Shane volt az első csaló, mégpedig az Iron Aquatics egyik oktatójával lépett félre.

A pár megpróbálta helyrehozni kapcsolatát, de Katinka június elején jelentette be, végleg vége, már dolgozni sem tud Shane Tusuppal.

Hosszú Katinka útja az erkölcsi megsemmisülésig
Cége használta a magyar emberek pénzéből készült Duna Arénát, csak éppen nem nagyon fizetett érte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik