Pályán kívül

Újra adóslistán Dzsudzsák apja

dzsudzsák balázs (dzsudzsák balázs)
dzsudzsák balázs (dzsudzsák balázs)

A válogatott labdarúgó édesapja nem először került fel a NAV listájára.

Két évvel ezelőtt már írtunk róla, hogy Dzsudzsák András neve is szerepel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) listáján a végrehajtási eljárással érintettek között. Akkor Dzsudzsák Balázs édesapja tagadta, hogy ez valóban így lenne, de az adóhatóságnál megerősítették a Blikk értesüléseit.

A lap most megtudta, Dzsudzsák András ismét felkerült erre a bizonyos listára. A labdarúgó apja ezt épp a Blikktől tudta meg.

 Fotó: Blikk

“Felkerültem? Mostanában? Fogalmam sincs, hogy miért. A büfét, amit korábban vezettem, már rég bezártam. Már két éve nem nem vagyok vállalkozó. Bejelentett munkahelyem van, ahol rendesen adóznak utánam. Lehet, csak elírásról van szó. Mindenképpen utánanézek, hogy mi ez az egész” – mondta.

Ezzel kapcsolatban a lap megkereste a NAV sajtóosztályát, ahol elmondták, végrehajtási eljárás megindításának akkor van helye, ha az adós a jogerős végrehajtható okiraton alapuló tartozását esedékességkor nem fizette meg, és nem állnak fenn az eljárás megindítását akadályozó tényezők. Amennyiben az adós fizetési könnyítésre illetve mérséklésre irányuló kérelmét az adóhivatal elutasította, az önkéntes teljesítésre, vagy részteljesítésre a végrehajtási eljárás bármely szakaszában van lehetőség. A végrehajtási cselekmények foganatosítására ennek figyelembevételével kerül (vagy nem kerül) sor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik