Pályán kívül

Sportos váltás a köztévében

szujó zoltán ()
szujó zoltán ()

Október 1-től Szujó Zoltán vezeti az MTVA sportsészlegét, ismertebb nevén a Telesportot. Az új főszerkesztő Riskó Gézát váltja.

Szujó Zoltán az RTL Klubnál kezdte pályafutását a 2000-es évek elején, akkor, amikor még voltak ott sportműsorok. Kommentátorként, szerkesztő-riporterként, a Reggel műsorvezetőjeként tevékenykedett, de az igazi népszerűséget a Forma-1-es hozta meg számára, ahol az egyes futamok helyszíneiről érdekes, színes riportokkal, interjúkkal jelentkezett be

Két éve, a Forma-1-el együtt került az MTVA-hoz de a sok utazást már nem vállalta, így a stúdióból közvetített. A 2014-es szezontól már mindemellett a Forma–1-es stáb kreatív producereként tevékenykedett. Most pedig első számú vezetőnek léptetik elő.

Az MTVA közleményéből az derül ki, hogy „Riskó Géza, a több évtizedes szakmai múlttal rendelkező, kiváló szakember a jövőben ügyvezető igazgatóként tevékenykedik: feladata lesz a sportszakmai szervezetekkel, jelentős intézményekkel történő kapcsolattartás, valamint a kiemelkedő projektek előkészítése és beindítása is.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik