Belföld

Fejcserék a köztévében

Orbán volt beszédírója és Szujó Zoltán Forma-1-es riporter is főszerkesztő lett.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tudatta, hogy Szabó László Zsolt vezérigazgató 2014. szeptember 15-ei hatállyal Doncsev Andrást bízta meg az MTVA Kulturális Főszerkesztőségének vezetésével. Doncsev András az ELTE BTK angol és történelem szakán végzett, újságírói, televíziós produceri, kulturális menedzsmenti tapasztalatokkal egyaránt rendelkezik – tudatta az MTVA Kommunikációs Igazgatósága.

Június közepén még az volt a hír, hogy Doncsev András lett a Nemzeti Kulturális Alap alelnöke. Orbán Viktor egykori szövegírója korábban volt az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, Balatonfüred alpolgármestere is.

Szabó László Zsolt vezérigazgató október 1-jével Szujó Zoltánt nevezte ki az MTVA Sportfőszerkesztőségének élére. Azt eddig Riskó Géza irányította. Szujó Zoltán korábban kommentátorként és szerkesztő-riporterként dolgozott az RTL Klub sportműsoraiban, híradójában és reggeli műsorában. 2012 januárjában igazolt át az MTVA-hoz, a londoni nyári olimpiáról kommentátorként tudósította a magyar nézőket. 2013-ban 11 év helyszíni riporteri munka után cserélte fel a mikrofont a kommentátori székre, és ezzel együtt ő lett az MTVA F1-es stábjának kreatív producere is.

Riskó Géza a jövőben ügyvezető igazgatóként a sportszakmai szervezetekkel, jelentős intézményekkel tart kapcsolatot.

A minőség forradalma

Doncsev Iván felesége, Gergely Éva a dadaista líra legújabb képviselője hazánkban, állítólag neki köszönhetjük a „talpaink egymásra lépnek” fordulatot a Nemzeti Összetartozás Dala úgy zeneileg, mint eszmeileg kiemelkedő produkciójában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik