Szórakozás

Szujó Zoltán is távozik az RTL Klubtól?

A Hír24 úgy tudja, hogy újabb műsorvezető távozik az RTL Klubtól. Szujó Zoltán azonban nem a leépítések áldozata lett, hanem a hírek szerint a Forma-1-el együtt átigazol az MTV-hez.

Az már egy jó ideje ismert, hogy a száguldó cirkuszt a következő szezontól nem az RTL Klub sugározza, hanem a köztévé. Mivel Szujó Zoltán nevét a legtöbben a Forma-1 közvetítéséhez kapcsolják, így nem csoda, hogy azonnal felröppent a hír, a műsorvezető a kereskedelmi csatornától átigazol az MTV-hez. Ezt azonban egyelőre még hivatalosan sem ő, sem pedig az érintett csatornák nem akarják megerősíteni, ugyanakkor az RTL Klub nyilatkozatából elég egyértelmű Szujó Zoltán távozása.

Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója a Hír24 érdeklődésére elmondta, Szujó az utóbbi időben két műsorban vállalt szerepet az RTL Klubon, ám ezen feladatai most megszűntek. A Reggeli című műsor lekerült a képernyőről, a Forma-1 pedig ezentúl az MTV-n látható. Mivel új feladatot nem kap, így nyilvánvalóan nem lenne értelme, hogy az RTL-nél maradjon. Kolosi Pétertől azt is megkérdeztük, van-e élő szerződése a sportriporternek a csatornával? A programigazgató azt mondja, szerződésekről nem beszélhet, így azt sem árulhatja el, hogy Szujót köti-e még megállapodás a csatornához.

Szabó Lászó az MTVA kommunikációs igazgatója meglehetősen sejtelmesen reagált Szujó Zoltán átigazolására. Csupán annyit mondott, továbbra is szeretnék kihasználni saját erőforrásaikat, ugyanakkor elismert szakemberekkel kívánják megerősíteni az MTVA csapatát.

Erről az érintett sem beszélhet, azt azonban elismerte, tud róla, hogy a neve felmerült az MTVA-nál. Ezt mindenképpen megtisztelőnek tekinti. Ráadásul, ha valóban szerződést ajánlanának neki a köztévénél az „hazatérés” lenne számára, hiszen pályafutását 2000-ben a TeleSportnál kezdte, a Vitray-féle nagy generáció irányítása alatt. Szujó Zoltán azt sem titkolja, nagy álma, hogy egyszer olimpiát és foci EB-t közvetítsen, és ez az MTV-nél jövőre esetleg elérhető lenne számára. Ugyanakkor azt mondja, amíg nincs megkeresés, illetve aláírt szerződés, addig nem szeretne találgatásokba belemenni.

De nem csak ez az egyetlen lehetősége Szujó Zoltánnak. A Hír24-nek elárulta, hogy a Forma-1-től is vannak megkeresései, amelyeket egyelőre inkább csak puhatolózásnak tart. Ez azonban nem televíziós munka lenne, hanem egészen más, ami szintén tetszene neki. Az ismert tévés azt sem titkolja, hogy csak néhány kézilabda-közvetítésre kérték fel az RTL Klubnál, ami nem köti le az energiáit, érthető módon többre vágyik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik