Pályán kívül

Fogadni mernek a hercegi párra

Páratlan lehetőségeket kínálnak az angol fogadóirodák Vilmos herceg és Kate Middleton esküvője apropóján.

Megszokhattuk már, hogy az angolok kitesznek magukért a szerencsejátékok terén, gyakorlatilag bármire lehet fogadni a szigetországban, naná, hogy William és Kate esküvője kapcsán a szokásosnál is jobban odatették magukat.

Percre lebontva követhetik a bátrak saját tippszelvényükön az eseményeket, hiszen pénzt tehetünk arra, hogy időben, hamarabb vagy késve érkezik Kate Middleton a Westminster Abbey-be. Pénzünk hatszorosát nyerhetjük, ha hamarabb odaér az ara, az “időben” 11 óra és 11 óra és 59 másodpercet jelent, erre nem is érdemes tenni.

Dörzsölhetik tenyerüket, akik bakikra várnak és emellett merészelnek erre pénzt is áldozni. Pénzük 12-szeresét kaparinthatják meg, ha arra tesznek, hogy Kate eltéveszti William teljes nevének sorrendjét (William Arthur Phillip Louis). Húszszoros pénzt fizet, ha William leejti a gyűrűt, Harry feledékenysége (miszerint otthonhagyja testvére gyűrűjét) már 100-szoros összeget.

A fogadóirodák szinte biztosak abban, hogy Kate Middleton édesapja elsírja magát, miközben lányát kíséri, de sokat hozhat a konyhára, ha az eskető pap leejti a Bibliát (33/1).

Angliában a BBC és az ITV közvetíti az esküvőt, hát persze, hogy megtippelhetjük, hányan nézik majd a nagy eseményt, a legtöbbet a 30 és 34 millió ember közötti nézőszám hozhat, hatszoros pénzt.

A fogadóirodák (mi a Ladbrokes és a William Hill oddsait figyeltük) szinte biztosak benne, hogy a hírességek közül elsőként Victoria és David Beckhamet mutatja majd a kamera, mögöttük Elton John és párja, David Furnish áll.

Merész fogadó lehet, aki arra tesz, hogy Erzsébet királyné fekete kalapot vesz fel az esküvőre, hiszen 100-szoros pénzt kasszírozhat, ha ez összejön, valljuk be, kevés esély van rá. Olyannyira, hogy a sárga kalap abszolút favorit, mögötte a kék és a rózsaszín-lila-zöld trió áll a bukmékerirodáknál, utóbbiaknál 12-szer annyi pénzt vehetünk fel, mint amennyit betettünk.

Természetesen Victoria Beckham ruhája kiemelt figyelmet érdemel, a khaki szín 66-szoros pénzt fizet.

Angol barátaink messzire mennek az esemény kapcsán, hiszen már most megtippelhetjük, mikor születik William és Kate első gyermeke: a 2012-es évre szinte nem is érdemes tenni, sokat fizet viszont az, hogy már idén világra jön a baba (eldönthetjük, fiú-e vagy lány lesz), ez viszont feltételez egy későbbi bejelentést, miszerint a nap egyik főszereplője már áldott állapotban van. Ha ikrei lesznek és mi is így gondoljuk, 20-szor annyi pénzt tehetünk zsebre, mint amennyit megkockáztattunk.

Szóba kerülhet a nászút is: megtehetjük, melyik divatcég/szeméyiség készíti majd el azt a ruhát, amelyet Kate visel majd azon a repülőgépen, amelyiken elutazik a boldog pár: Victoria Beckham a favorit, a Gucci és a Versace elbújhat a maga 66-szoros nyeremény-lehetőségével.

Essék szó egy kicsit Harryről: 16-szoros pénzt nyerhetünk abban az esetben, ha beszállunk jövője egyengetésébe és úgy gondoljuk, ezen az esküvőn ismeri meg jövőbeni hitvesét.

Biztosak lehetünk benne, ezen a napon sok pénz forog majd Angliában, az őrület határtalan, elég csak arra gondolni, hogy a világ legtekintélyesebb fogadóirodája, a William Hill ezen a napon képletesen felvette a “Willaim és Kate Hill” nevet…

A királyi esküvőről tudósításunkat itt követheti percről percre >>>

Ajánlott videó

Olvasói sztorik