Foci

Meglepő, de van még klubelnök, aki szerelmes Mourinhóba

José Mourinhónak nem lesz szobra Manchesterben, pedig nem nézett ki rosszul, hogy az első évében angol Szuperkupát, Ligakupát és Európa Ligát nyert a csapattal. Hogy a folytatás miért nem sikerült hasonlóra, annak számos oka van, ebből a kiváló dolgozatban mindegyiket megtudhatják.

José Mourinho: Ki nagy lánggal ég, kínos parázslással hamvad el végül
A portugál edző a modern futball egyik legnagyobb hatású edzőjéből kínosan hosszú lejtmenet végén jutott el a manchesteri bukásig. Mi romlott el és mikor? Öt pillanat a múltból, amely a mélybe taszította a trénerzsenit.

Mourinho lesz még topligás csapat edzője, ebben teljesen biztosak vagyunk, és nem lepődnénk meg azon, ha a Real Madrid hozzá hasonló önimádó és megalomán elnöke, Florentino Pérez egyszer újra munkát adna neki.

“Nem tudom százalékosan felvázolni az esélyeket, de szerintem nagy sansz van arra, hogy Mourinho visszatérjen a Realhoz. Hogy miért mondom ezt?

Mert Pérez szerelmes Mourinhóba, és minden alkalommal, amikor felmerül az edzőváltás gondolata, kapcsolatba lép vele. Úgyhogy érdemes odafigyelni”

– nyilatkozta Predrag Mijatovic, a Real korábbi játékosa és sportigazgatója a Cadena SER nevű spanyol rádióban.

Mourinho 2010 és 2013 között dolgozott a Realnál, amellyel bajnokságot, Király Kupát és spanyol Szuperkupát nyert.

A Realt jelenleg Santiago Solari irányítja, aki első trófeáját nyerheti, ha Sergio Ramosék legyőzik a klubvilágbajnokság döntőjében az al-Aint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik