Foci

Európa legjobb fiatal védőjét nézte ki a Barca, csak van egy kis bibi

A francia válogatottal a nyáron világbajnoki címet nyerő Samuel Umtiti szeptember végén szenvedett térdsérülést, de nem műtette meg a keresztszalagját, inkább a konzervatív kezelés mellett döntött, és a napokban Katarba utazott, ahol folytatja a rehabilitációt, és abban bízik, elkerülheti, hogy kés alá kelljen feküdnie.

Hogy lesz-e műtét, az a Barcelona számára sem mindegy, mivel a klubnál úgy döntöttek, megvárják a januárt, és az csak azután tesznek lépéseket Umtiti pótlása ügyében.

A Barcelona scoutjai, vagyis játékosmegfigyelői régóta szemmel követik a piacot, és a legfőbb célpont az Ajax 19 éves belső védője, Matthijs de Ligt.

Az egyetlen probléma, hogy az Ajax csak nyári átigazolással kapcsolatban hajlandó tárgyalni, mivel télen nem szeretné pénzzé tenni a fiatal kora ellenére már 13 válogatottsággal rendelkező és Európa legjobb fiatal védőjének tartott De Ligtet, írja a Marca nevű spanyol oldal.

A Transfermarkt 45 millió euróra teszi a védő árát, de érthető, hogy az Ajax ragaszkodik hozzá,

mivel az amszterdamiak bejutottak a legjobb 16 közé a BL-ben és az egyenes kieséses szakaszban is számítanának a csapatkapitány De Ligtre, 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik