Foci

Isco nem tiszteli eléggé a Real edzőjét, azért nem játszott a BL-rangadón

Ugyan kellett, hogy az AS Roma török játékosa, Cengiz Ünder kihagyja az év ziccerét, de a címvédő Real Madrid végül összességében magabiztosnak mondható 2-0-s győzelmet aratott az olasz fővárosban, ezzel az utolsó forduló eredményeitől függetlenül csoportelsőként fog továbbjutni a G csoportból. Gondolhatnánk, hogy idilli a hangulat a csapatnál, de ez nem igaz a Cadena Cope szerint.

Kihagyta az AS Roma elleni csoportrangadót Isco, akiről a Cadena Cope úgy tudja, semmilyen sérülés nem hátráltatta. Fegyelmi okokból jegelték.

Isco kihagyásának oka, hogy a játékos nem tiszteli kellőképpen Solarit

állította egy Cadena Cope rádióműsorában Manolo Lama, sportújságíró.

Az eredeti terv az lett volna, hogy büntetésből még csak el sem utazhat a csapattal, de végül ott volt a római stadion lelátóján, hogy ne legyen ügy a kimaradásából a fontos meccs előtt.

Vannak speciális döntések a speciális helyzetekre. Ezek majdnem mindig sportszakmai döntések. Azért vagyunk itt, hogy mindenki beleadjon mindent, hogy ki kezd, vagy ki padozik, az szinte mindegy is

– mondta a Marcának a meccs után Slorai.

Az argentin Santiago Solari Julen Lopetegui menesztése után, október 29-én előbb ideiglenesen lett a Real Madrid vezetőedzője, majd két hét múlva véglegesítették a posztján. 2020-ig szól a szerződése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik