Foci

Nem hívták meg a Vidi-stadionavatóra a korábbi csapatinduló szerzőjét

Átadták az NB I bajnokának, a MOL Vidi FC-nek az új stadionját. A nyitómeccsen a fehérváriak 1-0-ra győztek Juhász Roland góljával az Újpest ellen.

Arcon csapott minket az NB I-es valóság a fehérvári stadionavatón
Orbán Viktor már azzal főszereplő lett Székesfehérváron, hogy nem mondott beszédet.

Kezdésnél még a Vidi ultrái is ott voltak, de a kezdő sípszó után kivonultak, mivel továbbra is az a bajuk, hogy a csapat nevéből kikerült a Videoton név, és úgy érzik, az új csapatnévvel a vezetőség semmibe vettek a klub hagyományait.

Percekkel a kezdés után kivonultak a Vidi-ultrák az új stadionból
Különös módját választották a fehérvári ultrák a tiltakozásnak.

Újpestről is jó sokan érkeztek, de a liláknak nem lesznek jó emlékeik az új stadionról egyrészt a vereség, másfelől amiatt, mert a biztonságiak a második félidőben benyomultak pofozkodni a szektorukba, miután valaki az újpestiek közül eldobott egy petárdát.

Videón, ahogy a biztonságiak bemennek pofozkodni az Újpest-drukkerek közé
A fehérvári oldalon kivonultak az ultrák, az újpestiek maradtak, aztán egy petárda után kitört a balhé.

Rossz emlék maradt a fehérvári futballünnep Végvári Lászlónak is. Az énekes-dalszerző 1985-ben, az UEFA-kupa-döntős Videoton menetelése után írta meg a klub korábbi indulóját, amelyre 1986 óta, 32 éve vonultak ki a fehérvári játékosok. Ezt:

Idén áprilisban lecserélték a dalt, ami kevésbé esett rosszul Végvárinak mint az, hogy a stadionavatóra elfelejtették meghívni – számolt be a blikk.hu.

Rettenetesen szomorú vagyok amiatt, hogy nem kaptam meghívót. Utána többen felhívtak a 86-os csapatból, kérdezték, hol voltam. Törzsszurkoló vagyok gyerekkorom óta, ezért nagyon fájó mindez

– mesélte Végvári, aki állítja, szerzeményét évekig játszották a mérkőzéseken néhány éve levédette, jogdíjat ellenben soha nem fizettek utána..

A bulvárlap megkereste a klubot a Vidi eddig nem kommentálta az esetet.

Kiemelt kép:Farkas Norbert / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik