Foci

Videón, ahogy a biztonságiak bemennek pofozkodni az Újpest-drukkerek közé

Átadták az NB I bajnokának, a MOL Vidi FC-nek az új stadionját, a nyitómeccsen a fehérváriak 1-0-ra győztek Juhász Roland góljával.

Balhé, tüntető ultrák, Juhász-gól - felavatták az új fehérvári stadiont
A MOL Vidi FC először játszott új stadionjában.

Ezúttal a Vidi ultrái is ott voltak, de a meccs elején kivonultak, mivel továbbra is az a bajuk, hogy a csapat nevéből kikerült a Videoton név, és úgy érzik, az új csapatnévvel a vezetőség semmibe vettek a klub hagyományait.

Percekkel a kezdés után kivonultak a Vidi-ultrák az új stadionból
Különös módját választották a fehérvári ultrák a tiltakozásnak.

Újpestről is jó sokan érkeztek, de a liláknak nem lesznek jó emlékeik az új stadionról egyrészt a vereség, másfelől amiatt, mert a biztonságiak a második félidőben benyomultak pofozkodni a szektorukba, miután valaki az újpestiek közül eldobott egy petárdát.

Az Index azt írja, a fekete dzsekit és sapkát viselő biztonságiak nem tettek eleget az MLSZ Biztonsági Szabályzatának, mivel nem vettek fel megkülönböztető mellényt. A balhé végül akkor csitult el, amikor a rohamrendőrök megérkeztek.

A sokadszorra előforduló biztonsági őrök provokációjára ez az Újpesti ultrák válasza.A felvételek a tegnapi Videoton-Újpest mérkőzésen készültek.Haditudósító: Turan Khan.

Közzétette: Kovàcs Jànos – 2018. november 21., szerda

Ajánlott videó

Olvasói sztorik