Foci

Az életükért harcolnak majd az észtek

Az észt labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Martin Reim elárulta, hogy az életéért harcol majd csapata a zárófordulóban. Ahhoz, hogy az utolsó fordulóban még matematikai esélye legyen Észtországnak, hogy a Nemzetek Ligája C osztályában maradjon, mindenképp el kell kerülnie a vereséget Budapesten.

Reim a mérkőzés helyszínén, a Groupama Arénában rendezett szerdai sajtótájékoztatón hangsúlyozta, a két együttes tallinni összecsapásán pozitívum volt, hogy végre helyzeteket dolgoztak ki és gólokat lőttek, ugyanakkor a 3-3-as döntetlennel zárult találkozón védekezésben sok hibával futballoztak.

Ennek kapcsán kijelentette, először is azt szeretné, ha együttese valahogyan kapott gól nélkül zárná a budapesti mérkőzést, de természetesen annak örülne leginkább, ha nyernének a magyar fővárosban. Reim újságírói kérdésre válaszolva arról beszélt, már a sorsolás pillanatában tisztában voltak azzal, hogy a görög, finn, magyar hármas mellett rendkívül nehéz lesz az észt válogatottnak kiharcolnia a bennmaradást, azonban egyelőre még van esélye.

Megvan az észtek elleni meccs játékvezetője
Fiatal bíró fújja majd a sípot csütörtökön.

Konstantin Vassiljev, az együttes 34 éves középpályása elmondta, jól sikerült a felkészülés, így készen áll az összecsapásra. Hozzátette, természetesen a magyar válogatott az esélyes, de reméli, társaival képesek lesznek nehéz perceket okozni vendéglátóiknak.

Nyitókép: VI Images via Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik