Foci

Bokasérülést szenvedett a magyar válogatott támadója Telkiben

Nem túl jó előjelekkel készülhet az Észtország elleni Nemzetek Ligája-meccsre a magyar labdarúgó-válogatott, hiszen a szövetségi kapitány csak a lelátóról követheti a találkozót, míg az egyik legjobb formában lévő támadó, Sallai Roland izomsérülés miatt nem játszhat az észtek és a finnek ellen. Egyelőre nem tudni, hogy a 21 éves játékos – aki csapata, a Freiburg legutóbbi bajnoki mérkőzésén a szünet után beállva gólt szerzett – sérülése mennyire súlyos.

Csak hogy tovább nehezítse a sors Marco Rossi dolgát, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a Twitteren jelentette be, hogy a görög élvonalban kiválóan futballozó Ugrai Roland bokasérülést szenvedett Telkiben.

Egyelőre semmi biztosat nem tudunk, a játékos állapotáról később bővebb tájékoztatást adnak. Mindenesetre nem néz ki túl jól a történet, főleg, hogy a megosztott kép szerint Ugrai csak mankóval tud járni.

Az MLSZ.hu beszámolója szerint a támadónak az egymás elleni játék közben maga alá fordult a bokája, így nem is tudta folytatni az edzést. Az viszont csak másnap reggel, a részletesebb vizsgálatok után derül ki, hogy pontosan milyen és mennyire súlyos sérülést szenvedett a ma 26 éves játékos, így arra is csak később kapunk választ, hogy ott lehet-e az észtek és a finnek ellni meccsen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik