Foci

Egy banális félreértés miatt orrolt meg Mourinho Pogbára

Paul Pogba és José Mourinho megromlott viszonya napokig témát adott a bolhából általában amúgy is elefántot csináló angol médiának, mi is írtunk arról, hogy a Manchester United edzője megfosztotta a csapatkapitányi karszalagtól a világbajnok középpályást, később pedig az edzésen csípett el a Sky Sports egy feszült jelenetet a felek között.

Ander Herrera, a MU spanyol középpályása most elárulta, Pogba és Mourinho között a francia középpályás egyik Instagram-posztja okozta a nézeteltérést.

Pogba kimaradt a Derby County elleni Ligakupa-meccsre nevezett keretből, és a lelátón videókat készített, ezek közül az egyiken az látszott, hogy Herrerával és az angol válogatott balhátvéddel, Luke Shaw-val nevetgél.

A MU még 1-0-ra vezetett, amikor Pogba megörökítette a jókedvű mulatozást, később azonban tizenegyesekkel elbukta a meccset.

A félreértést az okozta, hogy Mourinho azt vitte, Pogbáék egy vesztes meccs után nevetgélnek, és a videó miatt számon kérte a játékost, aki próbálta bizonygatni, hogy a felvétel még korábban készült, és nem a lefújás után. A felek azóta minden bizonnyal tisztázták a félreértést, és valószínűleg Mourinho is belátta,

hogy a mostani Unitednek óriási szüksége van Pogbára, mindenesetre az eset jó tanulsággal szolgál, milyen veszélyeket rejt egy profi focista számára, ha túltolja a szereplést a közösségi médiában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik