Foci

Nem lehet elégszer megnézni Kleinheisler László bombagólját

A magyar válogatott bravúros győzelmet szerzett Görögország ellen a Nemzetek Ligája második fordulójában. A zárt kapuk mögött lejátszott mérkőzés első félidejében nagyon sokat kellett küzdenie a mieinknek, gyors gólváltás után ugyanis 1-1-re állt a meccs.

Két fantasztikus góllal vertük Görögországot
Sallai Roland és Kleinheisler László is betalált, 2018-ban először nyert a magyar csapat.

A félidő hajrájában azonban ellentámadás indult a jobb oldalon, Varga Roland kapott indítást, középre cselezett, majd Sallai Roland elé tálalt és kezdetét vette egy őrült tűzijáték. Sallai lövését, majd Kleinheisler László és Kovács István próbálkozását is védte Barkasz. Ezután Bese Barnabás is kapura lőtt, de elakadt a labda a blokkban. Már úgy tűnt, minden kimarad, amikor Kovács küzdött nagyot, majd legurította Kleinheislernek a labdát, aki elképesztő erővel bombázott a bal fölső sarokba.

Kleinheislernek ez volt mindössze a második gólja a válogatottban, az elsőt emlékezetes módon élete első találkozóján, Norvégiának lőtt az Eb-selejtezők rájátszásában. Úgy tűnik az Asztana játékosa a nagy gólokra van kihegyezve.

Nemzetek Ligája, C divízió, 2. mérkőzés

Magyarország – Görögország 2-1
Budapest, Groupama Aréna. Játékvezető: Alekszej Kulbakov (fehérorosz)

Magyarország: Gulácsi – Bese, Kádár, Lang, Fiola – Varga (Lovrencsics 62.), Nagy Á., Kovács I. (Pátkai 80.), Kleinheisler, Sallai – Szalai (Eppel 69.)

Görögország: Barkasz – Toroszidisz, Manolasz (Oikonomou 52.), Papasztathopoulosz, Tzavellasz (Likogiannisz 45.) – Bouchalakisz, Kourbelisz – Pelkasz, Fortunisz,, Hrisztodoulopoulosz – Donisz (Mitroglou 45.)

Gólszerző: Sallai 15., Kleinheisler43. ill. Manolasz 18.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik