Foci

Dzsudzsáknyi fizetést kap Rebrov a Fradinál

Emlékezetes módon kiverte a biztosítékot, hogy egyes információk szerint Dzsudzsák Balázs havi cirka 48 millió forintért akár haza is jönne. A MOL Vidihez. Úgy tudjuk persze, mindez hírlapi kacsaként ment körbe a magyar médián, lévén a BL playoff első meccsén szerdán az AEK Athen ellenében 2-1-es vereséget szenvedő fehérváriaknak a szélsőre nincs szükségük, mert jelen állapotában nem jelent erősítést, ahogy Dzsudzsák árfolyama is magasabb még a nemzetközi futballtőzsdén, így badarság lenne részéről piaci ára alá menni.

Dzsudzsák Balázs jelen állapotában nem jelent erősítést a Vidinek
Nem találunk józan észérvet amellett, hogy miért lenne szüksége a 96-szoros válogatott labdarúgóra a BL-be igyekvő fehérvári csapatnak.

Ehhez képest a sport.ua most azt írja, hogy miközben a Vidivel hírbe hozott válogatott szélső bő három hete épp a Népligetben edz, Varga Sándor menedzser 1,5 millió eurós fizetést harcolt ki a FourFourTwo által két egymást követő évben is a világ legjobb 50 edzője közé beválasztott, a Fradi élére szerdán kinevezett ukrán vezetőedzőnek.

A lap szerint a futballszakember

  • évi 465 millió forintt,
  • havi 38 millió 750 ezer forintto,
  • napi 1 274 millió forintot keres.

A Fradi a bejelentésnél úgy fogalmazott: magasabb szintre léptek, de az anyagiakról nem nyilatkoznak. Minden estre mi nehezen tudjuk elképzelni, hogy ekkora összeg lenne Rebrov fizetése.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik