Foci

Doll: Néhány játékoson nem éreztem, hogy meg akarják nyerni a meccset

Négy győztes meccs után először vesztett pontot az NB I-ben az FTC, amely a végén még örülhetett is annak, hogy egy pontot bezsebelt a Paks ellen, mert a vendégek játékosa, Haraszti Zsolt ziccerben tört kapura, ám a lécet találta el.

Az 1-1-re végződő meccs után Thomas Doll, a Fradi edzője azt nyilatkozta, hogy az első félidőben csapata uralta a meccset, de a folytatásban már nem vezetett épkézláb akciókat, csak ívelgetett.

“Sokan nem teljesítettek jól, néhányan elbújtak a pályán, kevés volt a mozgás, egészen a kapusig játszottuk vissza a labdákat teljesen feleslegesen. Négy győztes meccs után nagyobb önbizalommal kellett volna pályára lépnünk.

Néhány játékos elégedett volt azzal, hogy játszott, de nem igazán éreztem, hogy meg akarják nyerni a meccset, velük majd elbeszélgetek”

– idézte a klub honlapja a német edzőt.

Doll amiatt is sajnálkozott egy sort, hogy a héten az edzésen nagyon jól teljesítettek a játékosok, de a pályán hiányolta belőlük az agresszivitást.

A pontvesztés ellenére a Fradi maradt az élen, egy pont az előnye a Honvéd előtt, amely kikapott a BL-ben vitézkedő Viditől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik