Foci

Ramos oda ütött, ahol a legjobban fáj Kloppnak

Azok után, hogy Jürgen Klopp kritizálta Sergio Ramost, aki szerinte az egészséges határon is túlmegy, ha a győzelem érdekében kell különféle eszközöket bevetni, várható volt, hogy a Real Madrid védője is megszólal a témában.

Klopp azt nehezményezte, hogy Ramos a kijevi BL-döntőben nem biztos, hogy vétlen volt Mohamed Szalah vállsérülésnél, ami nagyjából félóra után kivonta a forgalomból az egyiptomi szélsőt, csapata pedig nélküle 3-1-es vereséget szenvedett.

“Elmondtam már a véleményem a témában, sosem állt szándékomban szándékosan sérülést okozni. Klopp arra akart magyarázatot adni, hogy miért nem nyerte meg a döntőt, de nem ez volt az első alkalom, hogy a vesztes oldalon szerepelt. Sokan közülünk évek óta a legmagasabb szinten teljesítünk, nem biztos, hogy ezt ő is elmondhatja magáról.

Egyébként amikor a legjobb edzőre kellett szavazni, akkor rá voksoltam, úgyhogy megnyugodhat” – mondta Ramos.

Ahogy a spanyol védő is utalt rá, Klopp mérlege valóban nem túl fényes a döntőket illetően: a Dortmunddal nyert egy német kupát és két Szuperkupát, de elbukta a 2013-as BL-döntőt, a Liverpoollal pedig az idei BL-finálé mellett egy EL- és egy Ligakupa-döntőt vesztett el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik