Foci

Nagy Dominik magára haragította a Legia szurkolóit

Meglehetősen kalandos eddig Nagy Dominik pályafutása a Legia Varsóban. A magyar támadó remek félévvel nyitott, ám egy rosszul megfogalmazott nyilatkozat miatt kikerült a vezetőség kegyeiből és visszatért a Ferencvároshoz kölcsönben. Nyáron azonban visszahívta a lengyel bajnok és csereként ugyan, de játszott a csapatban.

Hétvégén azonban újabb meggondolatlan nyilatkozattal öntött olajat a tűzre. A Legia ugyanis pocsékul kezdte a szezont, rögtön az első tétmeccsén kikapott az Arka Gdyniától, majd az Ekstraklasa első fordulójában a Zaglebie Lubintól is. A bajnokságban összeszedték magukat a fővárosiak, ám a BL-selejtezőkben a Trnava ellen kiesett a csapat, a lengyel ligában egy győzelem, egy vereség és a szombati, Lechia Gdansk ellni 0-0 után 4 pontos a címvédő.

A Lechia elleni meccs után Nagy a mix zónában megállt válaszolni az újságírók kérdéseire, ám beszámolók szerint nem nagyon akadt mondanivalója. Amikor megkérdezték, miért játszott rosszul a csapat, a magyar támadó csak nevetni tudott kínjában.

Nehéz kérdés, összetett dolog ez. Szerintem mindenki láthatta, hogy milyen fáradt a csapat, mivel kedden is játszottunk. A Lechia viszont friss volt és jól játszott. Nem rossz eredmény ez, nem kaptunk ki és hát nem nyerhetünk meg minden meccset.

– hallható angolul a magyar játékos nyilatkozata a Przegląd Sportowy‏ cikkébe ágyazott videóban.

A Legia fanatikusai pedig rendkívül csalódottak, amiért egyrészt nem kaptak választ a csapat gyenge játékára, valamint amiért Nagy beéri egy döntetlennel is. A “nem lehet megnyerni minden mérkőzést” ugyanis nem kielégítő válasz, ha az idényben minden második meccsén nyer a Legia.

Ettől még aligha kerül majd ki a csapatból, ám a szurkolók támogatását gyakorlatilag elveszítette Nagy Dominik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik