Foci

Nagy Dominik sem tudott segíteni csapatán

Lengyelországban szombaton elkezdődött a 2018/19-es idény a Lengyel Szuperkupával. A Legia Varsó az előző szezonban megnyerte a bajnokságot és a Lengyel Kupát is, így az idei Szuperkupán a kupadöntős Arka Gdyniával játszott Nagy Dominik csapata.

Az első félidő meglehetősen mozgalmasra sikerült, már a második percben vezetést szerzett a Legia, ám a 19. percben egyenlített az Arka. Első “rendes” góljára fél órát kellett várnia a varsói csapatnak, ám az egyenlítés ezúttal sem maradt el, ezúttal egy remekbeszabott szabadrúgással.

A csattanó azonban az első félidő hosszabbításában jött, a jobb szélen felfutó Damian Zbozien beívelését Michal Janota váltotta gólra, így 3-2-s Arka-vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok. Az eredmény a második félidőben sem változott, pedig Dean Klafuric mindent megtett, a 82. percben Nagy Dominikot is pályára küldte. Újabb gólt azonban már nem sikerült szereznie a Legiának, így aztán nem maradt más, mint tudomásul venni a vereséget és gratulálni az ellenfélnek – amit meg is tett a varsói klub.

Végeredmény – Lengyel Szuperkupa

Legia Warszawa – Arka Gdynia 2:3 (2:3)

Gólszerző: Bohdanow 2.(öngól.), Philipps 30. ill. Zarandia 19., Bohdanow 38., Janota 45+2.

Kiemelt fotó: Foto Olimpik / NurPhoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik