Foci

Nagy Dominikot visszarendeli a Legia

A Przeglad Sportowy újságírója, Maciej  Kaliszuk arról cikkezett, hogy a Legia Varsó meggondolta magát Nagy Dominikkal kapcsolatban, így él opciós jogával, és visszahívja a Ferencvárostól.

Nagy Dominik a 2017–2018-as idényben, tavasszal mindössze 9 mérkőzésen szerepelt a lengyel élvonalban, majd télen kikerült a csapatból. A magyar támadó lényegében kifejtette, hogy számára a lengyel bajnokcsapat csak egy ugródeszka a pályafutásában. Ezt pedig nem vették jó néven Varsóban, ahol lényegében kijelentette Romeo Jozak vezetőedző: a magyarnak nincs helye a Legiában.

Hivatalos: Nagy Dominiknak nincs helye a Legiánál
A varsói csapat vezetőedzője nem számol tavasszal a magyar válogatott középpályással.

A magatartás-problémák miatt tartalékokhoz űzött Nagyot tavasszal kölcsönadták korábbi klubjának, a Ferencvárosnak. Az üzlet részletei nem láttak napvilágot, ám a Nemzeti Sport beszámolója szerint 2018 végéig szól az egyezség a Fradival, azzal a kitétellel, hogy a Legia visszahívhatja a 23 éves játékost. Ezzel cseng össze Kaliszuk cikke is.

Nagy mellett temérdek távozója lesz a zöld-fehéreknek: Batik Bence, Marcos Pedroso és Janek Sternberg is eligazol, legutóbbi a Kaiserslauternbe. Hajnal Tamás szinte biztosan befejezi pályafutását és Gera Zoltán sem döntött még a folytatásról. A nagy kérdés, mi lesz Joseph Paintsil sorsa, aki remekelt idén és már télen körbeudvarolta a Genk?

Tizenkilenc évesen a Fradi legjobbja lett, de máris elveszíthetik a zöld-fehérek
A nyári átigazolási időszak utolsó pillanatában sikerült az év legjobb üzletét nyélbe ütnie a zöld-fehéreknek. Ám könnyen megeshet, hogy Joseph Paintsil amilyen hirtelen érkezett, olyan sebesen megy is tovább.

Az NSO szerint Rui Pedro és Priskin Tamás is távozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik