Foci

Király nem állt be a sorba, a 2Rule helyett saját márkás melegítőjében védett

A Mészáros Lőrinc tulajdonában álló 2Rule nevű sportszergyártó máris meghódította az NB I-et, hiszen a Puskás Akadémia, a Diósgyőr, valamint a Haladás is úgy döntött, hogy a hazai márkába öltözteti a focistáit.

Bár a 2Rule honlapja a visszaszámlálás ellenére továbbra sem indult el, a Puskás Akadémia már az új szerelésben lépett pályára, majd kapott ki 1-0-ra a Debrecentől.

A Haladás sem tudott győzelemmel kezdeni, mivel a Honvéd 3-2-re győzött az esős meccsen. A szombathelyiek már a 2Rule-féle zöld-fehér szerelésben léptek pályára a Bozsik-stadionban,

de a Hosszabbítás.hu éles szemmel kiszúrta, hogy nem mindenki állt be a sorba.

A szürke melegítőnadrágot menő ruhadarabbá varázsoló Király Gábor ugyanis nem az új sportszergyártó termékét aggatta magára, hanem a saját márkás K1RALYSPORT kollekciójából választott egyet, amit aztán alaposan eláztatott az eső miatti dagonyázásban.

A cikk tetején látható képen látható is a K1RALYSPORT logója a melegítő bal szárán, úgyhogy a 2RULE szürke mackóalsójára egyelőre még várni kell, vagy a 108 meccsével válogatottsági rekordernek számító Király érdemeire való tekintettel kapott ennyi engedményt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik