Foci

Felcsúti buktával indult az új NB I-es szezon

A 2018-2019-es NB I-es idény első meccsén a felcsúti Puskás Akadémia fogadta a DVSC-t. A megújult edzői stábbal – Benczés Miklós váltotta Pintér Attilát –, megújult kerettel és új mezben pompázó hazaiaknak finoman szólva sem ment a meccen, a 90 perc alatt egy-két momentumuk volt a Herczeg András vezette Loki ellen.

A vendégek sokkal jobban játszottak, már az első félidőben eldönthették volna a meccset, ám akkor a ziccereiket még kihagyták.

Végül csak megtört a felcsúti védelem, a 77. percben a 168 cm magas Ezequiel Calvente fejelt teljesen üresen öt méterről a kapuba.

A szezon első gólja:

A szezon első gólja

A Debrecen szép játék után szerezte az NB I. 2018/19-es szezonjának első gólját. A meccset itt nézhetitek élőben: bit.ly/2NBy3vQ

Közzétette: M4Sport – 2018. július 21., szombat

A hátralévő 15 percben is inkább a Debrecennek adódtak lehetőségei, az eredmény viszont nem változott, a DVSC tehát győzelemmel, az M4 Sport szakértője szerint európai kupaindulásra is esélyes Felcsút pedig vereséggel kezdte az új szezont.

Eredmény, NB I, 1. forduló:

Puskás Akadémia FC – Debreceni VSC 0-1 (0-0)
Pancho Aréna, Felcsút v.: Vad II.

Puskás Akadémia: Hegedüs L. – Osváth, Spandler, Heris, Trajkovski – Márkvárt, Molnár G. (Knezevic, 70.), Balogh B. – Latifi (Kiss T., 62.), Diallo, Radó

DVSC: Nagy S. – Cikos, Kinyik, Szatmári Cs., Barna – Bódi, Kusnyír (Csősz, 82.), Tőzsér, Haris, Varga K. (Calvente, 61.) – Takács T. (Avdijaj, 70.)

gólszerző: Calvente (77.)
sárga lap: Haris (7.), Tőzsér (60.), Csősz (88.)

Kiemelt kép: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik