Foci

Magyar bajnok edző veheti át a válogatottat Georges Leekenstől

Mi is megírtuk, hogy a Bors információi szerint hamarosan menesztik a magyar válogatott éléről a négy meccs alatt egyetlen döntetlent felmutató belga szövetségi kapitányt, Georges Leekenst. A 69 éves szakembernek a lap szerint már csak napjai vannak a kispadon, mivel a szövetség megtalálhatta az utódát, sőt a hírek szerint már a szerződésen dolgozik.

Ha hihetünk a Borsnak, Leekenst a Budapest Honvédot magyar bajnoki címig vezető, jelenleg Dunaszerdahelyen dolgozó Marco Rossi válthatja.

Az 53 éves edző mindig is nyitott volt a pozícióra, és a válogatott elmúlt időben mutatott gyengélkedésének köszönhetően valószínűleg meg is kapja az esélyt a bizonyításra.

Az elvi döntés már megszületett. Most Leekens menesztésének, illetőleg Rossi szerződtetésének előkészítése zajlik

mondta a Borsnak egy, az ügyben járatos forrás.

Georges Leekensszel a válogatott kilátástalanabbnak tűnik, mint az utóbbi években bármikor. Noha az őszi Nemzetek Ligája előtt már nem lesz lehetőség a csapatnak felkészülési meccsen gyakorolnia, úgy tűnik, az MLSZ akkor is kockáztatna. Ne feledjük, 2020-ban néhány meccset Budapesten rendeznek, nem mutatna jól, ha a nemzeti csapat csak a lelátóról figyelhetné őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik