Foci

Komoly a baj, mankóra van szüksége Dzsudzsák Balázsnak

A magyar válogatott óriási szerencsével és a Bundesligában is parádézó Gulácsi Péter védéseinek köszönhetően úszta meg Fehéroroszországban, ám a csapat játékánál most többen aggódnak kapitányáért. Még szerda este érkeztek az első információk, miszerint Dzsudzsák Balázs megsérült, és a meccs után csak mankóval tudott járni.

A beszámolók alapján úgy tűnik, a 31 éves játékos akkor sérülhetett meg, amikor a 43. percben nagyot taszajtott rajta a fehérorosz Sitov. Az esetet követően ápolni is kellett a szélsőt, ám visszatérhetett a pályára. A 65. percben viszont Georges Leekens lecserélte, és úgy tűnik, nem véletlenül.

A Nemzeti Sport videója a stadiont mankóval elhagyó Dzsudzsákról:

A sérülés súlyosságáról valószínűleg ma kaphatunk pontosabb információt, de annyi biztos, hogy Dzsudzsák szombati játékára kevés esély van.

Eredmény, felkészülési mérkőzés:

Fehéroroszország-Magyarország 1-1 (1-1)
2018.06.06., Breszt, Fehéroroszország. 19.00 (tv: M4)
j.v.: Szergej Lapocskin (orosz)
Magyarország: Gulácsi – Lovrencsics G., Kádár, Vinícius, Szabó J. – Nagy Ádám (Vadócz, 46.), Elek (Pátkai, 70.) – Varga R., Kleinheisler (Varga J., 77.), Dzsudzsák (Sallai, 65.) – Szalai (Böde, 65.)
Fehéroroszország: Gorbunov – Sitov, Poljakov, Szivakov, Vologyko – Dragun, Kiszljak – Szavickij, Majevszkij, Sztaszevics – Szaroka
Gól: Varga R. (28.), ill. Szaroka (26.)
Sárga: Varga J. (88.), Pátkai (88.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik