Foci

Tisztul a kép Lőw Zsolt jövőjével kapcsolatban

Ralph Hasenhüttl vezetőedző közös megegyezéssel távozott a német élvonalbeli RB Leipzig éléről május 16-án, azonban a klub másodedzője, Lőw Zsolt még mindig nem tudni, merre folytatja karrierjét.

A lipcsei vezetőedző távozott, Lőw még kérdéses
A magyar szakember körül rengeteg a kérdőjel.

Szóba került az is, hogy őt nevezik ki a lipcsei csapat élére, vagy átirányítják a Red Bull tulajdonában lévő Salzburghoz, hogy ott legyen vezetőedző, sőt állítólag Thomas Tuchel felkérte, hogy legyen a Paris Saint-Germainnél a másodedzője.

Nem csoda, hogy a magyar szakember nem döntött még, hiszen vízválasztó lehet egy jól és egy rosszul időzített váltás is. Elképzelhető, hogy nem érdemes azonban sokáig töprengenie, ugyanis az egyik lehetőség máris eltűnt: a Salzburg 2020-ig meghosszabbította Marco Rose vezetőedző szerződését.

A korábbi pletykák arról szóltak, hogy Lőw akkor ült volna a Salzburg kispadjára, ha Rose veszi át a Lipcse irányítását. Mivel erre kiderült, hogy nem kerül sor, egyetlen kérdés maradt a korábbi válogatottunk számára: átmenjen a PSG-be másodedzőnek, vagy maradjon Lipcsében?

Kiemelt fotó: JAN WOITAS / DPA 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik