Foci

BL-döntő: Sergio Ramos Kariusnak is bemosott egyet

Noha a Real Madrid megszerezte 13. BEK/BL-serlegét, miután legyőzte a Liverpoolt Kijevben, nem csak a győzelemtől hangos a nemzetközi média és közvélemény. A meccsen súlyos sérülést szenvedett Mohamed Szalah, az angolok legjobb játékosa, miután földre került a Sergio Ramosszal vívott harcban. Egyes tudni vélik, hogy a spanyol válogatott szupersztár direkt fogta be Szalah kezét, hogy az biztosan megsérüljön az esésben.

Sergio Ramos előbb kiiktatta Szalah-t a meccsből, majd üzent neki
A Real Madrid csapatkapitánya még csak sárgát sem kapott. Szerinte ilyen a foci.

Ramos nyilván tagad, azt mindenki döntse el saját maga, hogy mit gondol az esetről, de történt közben más is. A második félidőben a spanyolok csapatkapitánya találkozott a meccs tragikus hősével, Loris Kariusszal is, akit a jól láthatóan arcba könyököl.

Dirty #Ramos on Karius in 49th minute. Ball was no where near. Horrible horrible “footballer”

Közzétette: LFC Fans – 2018. május 26.

Két eset, mindkettő szándékossága mellett és ellen vannak érvek. A tény: a Real Madrid Karius óriási hibáinak köszönhetően 3-1-re verte a meccs nagyrészében Szalah nélkül játszó Liverpoolt.

Eredmény – Bajnokok Ligája, döntő

Kijev, Olimpiai Stadion, 61 561 néző, v.: Milorad Mazic (szerb)

Real Madrid (spanyol)-FC Liverpool 3-1 (0-0)

Real Madrid: Navas – Carvajal (Nacho, 37.), Sergio Ramos, Varane, Marcelo – Kroos, Casemiro, Modric, Isco (Bale, 61.) – Benzema (Asensio, 89.), Ronaldo

FC Liverpool: Karius – Alexander-Arnold, Van Dijk, Lovren, Robertson – Milner (Can, 83.), Henderson, Wijnaldum – Szalah (Lallana, 31.), Firmino, Mané

gólszerzők: Benzema (51.), Bale (64., 83.), illetve Mané (55.)

sárga lap: Mané (83.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik