Foci

Rémálomszerű napokat él a Puskás Akadémia futballistája

Élete legnehezebb napjait éli Márkvárt Dávid, a Puskás Akadémia válogatott labdarúgója. Márkvárt szülei március 30-án éjjel balesetet szenvedtek Szekszárd és Kakasd között, miután ütköztek egy másik autóval.

Tragédia: autóbalesetben meghalt a magyar válogatott futballista édesapja
A 23 éves játékost nem is nevezte a meccskeretbe a Puskás Akadémia.

A focista édesapja olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, édesanyján pedig életmentő műtétet hajtottak végre, és a Blikk azt írja, jelenleg is kritikus az állapota.

A másik autóban utazók közül két ember súlyosan megsérült.

Márkvárt összeomlott szülei tragédiája után, csapata hétvégi, Videoton elleni bajnokiját kihagyta, és az edzésekre sem jár mostanság.

“A családi tragédia nagyon megviselte lelkileg Márkvárt Dávidot, ezért a vezetőedzőnkkel egyetértésben a klub felmentette őt a tréningek és a mérkőzések látogatása alól. Mindenben támogatjuk ebben a nehéz időszakban”

– nyilatkozta a Blikknek Komjáti András, a felcsútiak klubigazgatója. Pintér Attila, a Puskás Akadémia edzője a Videoton elleni meccs után azt mondta, az egész csapatot megviselte az eset, és megpróbálnak segíteni Márkvártnak, hogy túljusson a tragédián.

Kiemelt kép: Illyés Tibor / MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik