Foci

Ijesztő sérülés az NB I-ben

Szombaton a Puskás Akadémia és a Videoton 0-0-s döntetlent játszott egymással Felcsúton, a mérkőzésen pedig kezdőként lépett pályára Anel Hadzic, akit aztán sérülés miatt le kellett cserélni. A második félidő elején történt, hogy a bosnyák középpályás szerelni akart, azonban elesett és beütötte a fejét a földbe. Elájult, hordágyon vitték le a pályáról és kórházba szállították. Az M4-nek videója is van a történtekről.

A fehérvári Szent György kórházban alapos vizsgálaton esett át Hadzic, mindet rendben találtak, úgyhogy az estét már otthon tölthette.

„A meccs után doppingellenőrzésen maradtam Felcsúton az egyik játékosunkkal, ez idő alatt Anel Hadzicot a székesfehérvári kórházban alaposan kivizsgálták, és mivel mindent rendben találtak nála, ezért nem is tartották bent” – mondta a vidi.hu-nak dr. Kovács Tibor, csapatorvos.

A Ferencváros is gólnélküli döntetlent játszott az Újpesttel, azaz a zöld-fehérek továbbra is vezetik a bajnokságot, három pont az előnyük az egy mérkőzéssel kevsebbet játszó Vidi előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik