Foci

László Csabának adta ki magát egy skót szurkoló

A Dundee FC két szurkolója szédületesen rászedte a Groupama Aréna személyzetét. Jack Hayes és Scott Milne mindenképpen szerették volna a helyszínen megnézni a Magyarország-Skócia barátságos meccset, de nem sikerült belépőhöz jutniuk.

Mit csinál ilyenkor az élelmes skót? Úgy tesz, mintha a Skóciában dolgozó László Csaba lenne! Scott ment oda a pulthoz és felhívta Jacket, aki eljátszotta a magyar edzőt. Még a nevét is átírták László Csaba nevére az átverés kedvéért.

Scott elkeseredetten harcolt egy jegyért, ezért megpróbáltuk és bejött. Egy csomó marhaságot hadováltam fura akcentusban jó tíz percig arról, hogy hagyok két jegyet. Rágugliztam valakire a magyar szövetségből, bedobtam a nevét. Azt mondták, nem látták őt, így megkaphatjuk a jegyeket

– mondta Hayes a Telegraph-nak.

Mondanunk sem kell, VIP jegyekről volt szó, így aztán kiélvezték a magyar vendégszeretetet a skótok. Ingyen enni- és innivalók mellett a válogatott családtagjait és a Sky Sports műsorvezetőjét is látták. Jack Hayes maradandó emlékként őrzi a budapesti eseményeket a szívében.

Nekem volt jegyem, de neki nem jutott. Mindketten a Tartan Army tagjai vagyunk (a skót válogatott legnagyobb szurkolói csoportja – a szerkesztő), minden idegenbeli meccsre elkísérjük a csapatot. Amikor elkezdik árulni a belépőket, egy pontrendszer lép működésbe és nekem volt elég, hogy jusson nekem is jegy, de Scottnak nem. Gondoltuk, egy próbát megér a trükk, bejött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik