Foci

Gyurcsó Ádámot hiányolják Szczecinben

24kurier.pl portál hosszú elemzésben firtatta, hogy Gyurcsó Ádám volt a Pogon Szczecin legjobb légiósa. A magyar szélsőt a téli átigazolási szezonban tették átadó listára, végül a Hajduk Splitben kötött ki, ahol egyelőre húzóember tudott lenni.

Bejelentette Gyurcsó Ádámot az új csapata
Bejelentették a magyar játékos érkezését Horvátországban.

A magyar szélső Górnik Zabrze 70. születésnapjára rendezett gálamérkőzésen ugyan 3-2-s vereséget szenvedett csapatával, de gyönyörű gólt lőtt szabadrúgásból. A lengyel portál ennek apropóján írt a magyar játékosról megállapítva, hogy mennyire hiányzik egy Gyurcsó a mostani Pogonból.

Gyurcsó a pályán magabiztos és sebességének hála könnyen helyzetbe kerül. Az ő példája mutatja, hogy egy jó játékosnak nem kell túl sok idő az akklimatizálódáshoz

– állapítja meg az oldal.

Gyurcsó a lengyelországi szereplése során tíz gólt szerzett, valamint ő lett a klub történetének első olyan légiósa, aki a csapatból meghívást kapva a válogatottba világbajnoki selejtezőn is betalált. Egy edzőcsere után döntött úgy a vezetőség, hogy megválnak a magyar játékostól, mert már nem tud segíteni a csapaton.

Átadólistára tették a magyar válogatott labdarúgót
Már hetek óta problémák voltak vele, a klubja úgy döntött, máshol kell kilábalnia a gödörből.

A statisztikák felelevenítésének végén azzal zár a portál, mennyire kár, hogy nincs esély a magyar szélső megtartására, akit kétség kívül a Pogon legjobb külföldi labdarúgói között kell számon tartani.

Kiemelt fotó: hajduk.hr

Ajánlott videó

Olvasói sztorik