Foci

Bejelentette Gyurcsó Ádámot az új csapata

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Gyurcsó Ádám a Hajduk Splitnél járt, ahol ismét Joan Carrillóval dolgozhat együtt, ahogyan 2015-ben a Videotonban is tették. A 26 éves szélső két éve igazolt a Székesfehérvárból Lengyelországba, a Pogon színeiben 75 tétmérkőzést játszott, ezeken 10 gólig és 15 asszisztig jutott. Télen azonban nem kívánatos személy lett a csapatában, szerdán pedig bejelentették a magyar játékos kölcsönvételét.

Szó volt korábban arról is, hogy a Wisla Krakkó szerződtetné, de a sczecini kluv mindenképp pénzt akart a magyar játékosért, ennek pedig Guzmics Richárd korábbi klubja nem tudott megfelelni. Gyurcsónak 2019 nyaráig érvényes a szerződése, így sokáig húzódhat még az ügy, de érdekesség, hogy a Hajduk Split sem vizetett érte, így került kölcsönben Horvátországba.

Horvát sajtóhírek szerint a Pogon egymillió eurót kért Gyurcsó játékjogáért, a Hajduk Split azonban nem tudott ennyit fizetni, ezért dönthettek a kölcsönadás mellett.

Futács Márkó sok jót mesélt a Hajduk Splitről és a csapattársakról is. Tudom, hogy Horvátország legnagyobb klubjához igazoltam, a léc magasan van. De készen állok rá, hogy keményen dolgozzak és elérjük a céljainkat

– mondta szerződése aláírása után Gyurcsó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik