Foci

Elég egyértelmű üzenetet küldött Zidane-nak a játékosa

Amíg Lionel Messi a lelátón lógatta az orrát bánatában, addig Francisco Román Alarcón Suárez a pályán varázsolt a 6-1-es eredményt hozó spanyol-argentin meccsen. A futballvilágban Isco néven ismert spanyol támadó középpályás úgy fickándozott, mintha nem a világ egyik legjobb válogatottja lett volna az ellenfél, hanem Real ificsapata.

A hat spanyol gombócból hármat Isco szolgált fel az argentinoknak, aztán a meccs után azt is elárulta, miért nem megy neki ugyanilyen jól a játék a klubjában.

“Madridban nem kapom meg azt a fajta bizalmat, amire egy játékosnak szüksége van. A válogatottnál viszont él a bizalom az irányomba, és ezek a meccsek visszaadják az életkedvem. Talán velem van a gond Madridban, de nem tudom, hogy nyerhetném el Zinedine Zidane edző bizalmát

– panaszkodott Isco.

A 25 éves játékos az előző idényben 30 bajnokin 1637 percet játszott, és tíz gólig jutott,

idén 25 meccs után már 1533 percnél jár, gólból pedig ötöt tud felmutatni, vagyis ilyen téren elmarad a tavalyi teljesítményétől.

Korábban már olvasni lehetett olyan verziót a spanyol sajtóban, hogy ha Zidane marad a Real edzője, akkor a nyáron Isco lelécel, ezek a pletykák valószínűleg ismét felerősödnek a mostani nyilatkozata miatt. A szerződése egyébként 2022-ig szól, kivásárlási árnak pedig 700 millió eurót határozott meg a Real, ami nyilván irreális, de egy 80-100 millió euró körüli összeget biztos ki kell fizetnie annak, aki el akarja őt mozdítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik