Foci

Ha Zidane marad a Real edzője, akkor egy játékost biztosan el fog adni

Az előző szezonban Isco volt az egyik legfontosabb játékos a spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid labdarúgócsapatánál, Zinedine Zidane vezetőedző is kifejezetten elégedett volt vele, úgyhogy arra kérte a klub vezetőségét, hogy engedjék el James Rodriguezt, bőven elég lesz a madridiaknak a spanyol. Ebben az idényben a tréner már nincs annyira lenyűgözve Isco játékától, sőt,

egy spanyol televízió, az El Chiringuito értesülései szerint Zidane csalódott benne, amiért nem bizonyította be, miért bízott benne annyira a tréner.

Bár francia vezetőedzővel nemrég hosszabbított a Real Madrid (2020-ig), a csapat botladozik a bajnokságban, kiesett a kupából és a Bajnokok Ligájában majd a PSG ellen kezdi az egyenes kieséses szakaszt, miután csak a csoportjuk második helyére értek oda. Így egyelőre kérdéses, mi lesz Zidane sorsa, de a spanyol tévé szerint, ha marad, akkor azt kéri a vezetőségtől, adják el Iscót a nyáron, írja az As.

A 25 éves labdarúgót 2013 nyarán, a Málagától igazolta le a Real Madrid, 30 millió eurót fizettek érte, a transfermarkt.com most 75 millióra tartja az értékét. 222 mérkőzésen játszott eddig a csapatban, 39 gólt szerzett (ebből tízet az előző bajnoki szezonban, nyolc gólpassza is volt), a többi közt egy bajnoki címhez és három Bajnokok Ligája-győzelemhez segítette a Realt.

Nyitókép: Europress/AFP/Gabriel Bouys

Ajánlott videó

Olvasói sztorik